Itself Tools
itselftools
Regjistruesi i ekranit

Regjistruesi I Ekranit

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Regjistruesi i ekranit: një regjistrues i thjeshtë dhe falas në internet i ekranit që mbron privatësinë tuaj

 • Kërkimi juaj ka përfunduar, ju keni gjetur regjistruesin privat dhe falas të ekranit që po kërkoni. Regjistruesi i ekranit është një regjistrues i ekranit në internet i lehtë për t'u përdorur që ju lejon të regjistroni ekranin direkt nga shfletuesi juaj. Regjistrimi i ekranit bëhet lokalisht në pajisjen tuaj nga vetë shfletuesi, në mënyrë që regjistrimet tuaja të mos transferohen në internet, duke mbrojtur të dhënat dhe privatësinë tuaj.

  Nëse dëshironi të regjistroni të gjithë ekranin, një dritare të vetme aplikacioni ose një skedë të shfletuesit kromi, ne ju kemi mbuluar. Regjistruesi i ekranit ju lejon të zgjidhni cilindo prej tyre për të ngushtuar regjistrimin e ekranit tuaj dhe për të zgjedhur atë që ndani me të tjerët.

  Për dallim nga aplikacionet e tjera të regjistrimit të ekranit, nuk ka nevojë të regjistroheni ose të instaloni një shtesë të shfletuesit për të përdorur Regjistruesin e ekranit. Plus, nuk ka asnjë kufi përdorimi, kështu që ju mund të regjistroni ekranin tuaj sa herë të dëshironi falas dhe pa cenuar privatësinë tuaj.

  Regjistrimet tuaja të ekranit ruhen automatikisht në pajisjen tuaj në formatin MP4. MP4 është një format i shkëlqyeshëm video që mundëson cilësi maksimale duke e mbajtur të vogël madhësinë e skedarit. Është gjithashtu një lloj skedari video i gjithanshëm dhe i lëvizshëm që mund të luhet në pothuajse të gjitha pajisjet, kështu që ju do të jeni në gjendje t'i ndani regjistrimet tuaja të ekranit me të gjithë në pothuajse të gjitha platformat.

  Ne ju ofrojmë gjithashtu udhëzime se si të regjistroni ekranin në pajisje dhe sisteme operative të ndryshme si Mac, Windows, Chromebook, etj. Kështu që ju mund të zgjidhni të përdorni metodat e regjistrimit të ekranit origjinal në pajisjen tuaj ose të përdorni Regjistruesin tonë të gjithanshëm të ekranit në virtualisht të gjitha platformat.

  Ne punojmë shumë për ta mbajtur "Regjistruesin e ekranit" sa më të thjeshtë dhe të lirë për t'u përdorur, kështu që shpresojmë që t'ju pëlqejë!

Udhëzime për regjistruesin e ekranit

 • Regjistruesi i ekranit është shumë i lehtë për t'u përdorur. Ndiqni këto hapa dhe jeni në rrugën tuaj për të filluar përdorimin e aplikacionit tuaj të ri të preferuar të regjistrimit të ekranit:

  1. Shtypni butonin e regjistrimit (i kuq) për të ndarë ekranin tuaj.

  2. Në varësi të shfletuesit që po përdorni, mund t'ju kërkohet të zgjidhni nëse dëshironi të ndani të gjithë ekranin tuaj, një dritare aplikacioni ose një skedë shfletuesi.

  3. Pasi të keni ndarë ekranin tuaj, do të fillojë një numërim mbrapsht prej 3 sekondash. Kur mbaron numërimi mbrapsht, fillon regjistrimi i ekranit.

  4. Shtypni butonin e ndalimit (të verdhë) për të ndaluar regjistrimin.

  5. Regjistrimi i ekranit tuaj do të ruhet automatikisht në pajisjen tuaj në formatin e skedarit video MP4.

Si të regjistroni ekranin në pajisje të ndryshme

  1. Si të regjistroni ekranin në iPhone, iPad dhe iPod touch

  2. Si të regjistroni ekranin në mac

  3. Si të regjistroni ekranin në android

  4. Si të regjistroni ekranin në Chromebook

 • Si të regjistroni ekranin në iPhone, iPad dhe iPod touch

  Për të regjistruar ekranin në iPhone, iPad dhe iPod touch, mund të përdorni funksionin e regjistrimit të ekranit të disponueshëm në iOS 11 dhe më lart:

  1. Hapni Qendrën e Kontrollit nga Cilësimet

  2. Shtypni butonin Regjistro (gri) për 3 sekonda

  3. Lëreni Qendrën e Kontrollit për të filluar regjistrimin e ekranit tuaj

  4. Për të ndaluar regjistrimin, kthehuni te Qendra e Kontrollit dhe prekni butonin Regjistro (i kuq) edhe një herë

  5. Do ta gjeni regjistrimin tuaj në aplikacionin Photo

 • Si të regjistroni ekranin në mac

  Për të regjistruar ekranin në macOS 10.14 dhe më lart, ndiqni këto hapa:

  1. Shtypni Shift-Command-5

  2. Dy mjete për regjistrimin e ekranit bëhen të disponueshme në menynë e përzgjedhjes së mjeteve në fund të ekranit (të dyja kanë një buton të vogël të rrumbullakët regjistrimi): mund të regjistroni ose të gjithë ekranin tuaj ose një zonë të caktuar të ekranit tuaj

  3. Klikoni për të zgjedhur një nga mjetet

  4. Kliko Regjistro në të majtë të përzgjedhjes së mjeteve

  5. Shtypni butonin e ndalimit për të ndaluar regjistrimin

 • Si të regjistroni ekranin në android

  Për të regjistruar ekranin në Android 11 e lart, mund të përdorni veçorinë e integruar të regjistrimit të ekranit:

  1. Nga pjesa e sipërme e ekranit tuaj, rrëshqitni poshtë dy herë

  2. Gjeni dhe shtypni butonin e regjistrimit të ekranit (mund t'ju duhet të rrëshqitni djathtas për ta gjetur ose ta shtoni në menynë tuaj të cilësimeve të shpejta duke shtypur Edit)

  3. Zgjidhni nëse dëshironi të regjistroni audio dhe rrëshqitjet në ekran

  4. Shtypni fillimin

  5. Për të ndaluar regjistrimin, rrëshqitni shpejt poshtë nga pjesa e sipërme e ekranit tuaj dhe më pas shtypni butonin e ndalimit në njoftimin e regjistrimit të ekranit

 • Si të regjistroni ekranin në Chromebook

  Për të regjistruar ekranin në Chromebook, ndiqni këto hapa:

  1. Shtypni Shift-Ctrl-Show window

  2. Klikoni për të zgjedhur "Regjistrimi i ekranit" në fund të ekranit

  3. Ju keni opsionet për të regjistruar të gjithë ekranin tuaj, një dritare aplikacioni ose një zonë specifike të ekranit tuaj.

  4. Klikoni për të zgjedhur një opsion dhe për të filluar regjistrimin

  5. Shtypni butonin e ndalimit në fund të djathtë të ekranit për të ndaluar regjistrimin

Veçori imazhin e seksionit

Features

Nuk ka instalim të softuerit

Ky regjistrues i ekranit është tërësisht i bazuar në shfletuesin tuaj të internetit, nuk është instaluar asnjë softuer.

E lirë për t'u përdorur

Mund të krijoni sa më shumë regjistrime që dëshironi falas, nuk ka kufi përdorimi.

Privat

Të dhënat tuaja të regjistrimit të ekranit nuk dërgohen përmes internetit, kjo e bën aplikacionin tonë në internet shumë të sigurt.

Sigurt

Ndjehuni të sigurt për të dhënë lejen për të hyrë në ekranin tuaj, kjo leje nuk përdoret për ndonjë qëllim tjetër.

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb