Perekam layar

Perekam Layar

App online iki gampang kanggo nggunakake recorder layar sing ngijini sampeyan kanggo ngrekam layar langsung saka browser Panjenengan.

Kanggo nggunakake alat iki, sampeyan kudu setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung Layanan lan Kebijakan Privasi.

Aku setuju

Gambar bagean fitur

Kepiye carane ngrekam layar sampeyan?

  1. Yen sampeyan refresh utawa nutup aplikasi web iki sadurunge nyimpen rekaman, iku bakal ilang.
  2. Yen arep ngrekam kanggo wektu sing suwe, coba rekam dhisik kanggo kira-kira suwene wektu ing piranti sing arep digunakake.
  3. Pisanan klik tombol layar kanggo nuduhake layar.
  4. Pilih yen sampeyan pengin ngrekam kabeh layar utawa jendhela tartamtu.
  5. Kanggo miwiti ngrekam, klik tombol rekam. Rekaman bakal diwiwiti 3 detik sawise sampeyan menet tombol.
  6. Kanggo mungkasi ngrekam, klik tombol mandeg.
  7. Kanggo muter maneh rekaman, klik tombol play.
  8. Kanggo nyimpen rekaman layar, klik tombol simpen. File MP4 bakal disimpen ing piranti sampeyan.

Tips

Sampeyan pengin ngrekam saka webcam? Gunakake recorder video online prasaja iki kanggo ngrekam video saka kamera langsung saka browser.

Sampeyan uga pengin nggawe rekaman swara? Coba recorder swara gedhe iki kanggo ngrekam swara ing format MP3.

Gambar bagean aplikasi web